4. dnevna delavnica: brezplačno.

2 kvadrata za 50 kvadratov

Znanje, izkušnje in praksa za vaš uspeh. Štiri večeri, štiri praktične delavnice.

Zaslužite-in-prihranite-vec-2-kvadrata-za-50-kvadratov

#1 Delavnica s praktičnimi primeri

Zaslužite in prihranite več

#2 Delavnica s praktičnimi primeri

Ustvari 10x več kot skladih in zlatu

#3 Delavnica s praktičnimi primeri

Zlati zaklad za družino s srebrom

#4 Delavnica s praktičnimi primeri

Kriptovalute za začetnike. Kako začeti in izkoristiti rast v 2024?

Prijavite se na delavnice 2 kvadrata za 50 kvadratov

Projekt 2 kvadrata za 50 kvadratov vam daje praktično znanje, ki vam lahko omogoči, da izkoristite trende, se izognete skrbno skritim stroškom in povečate vrednost 2 v 50 kvadratov v naslednjih 3 – 5 letih. Odvisno seveda od področja.

Od ustvarjene rasti boste podarili 5% v dobrodelne namene za izboljšanje položaja otrok v socialno ogroženih družinah, njihovo šolanje ter ljudem, ki so jim različne nesreče uničile dom. Uresničitev vaše zaveze je uresničitev vašega uspeha.

Brezplačna prijava

2 kvadrata za 50 kvadratov

Prijavite se na delavnice 2 kvadrata za 50 kvadratov, ki jih bo vodil Martin Korošec, ki je projekt Fortuna začel že 2020, da bi ljudem pomagal prepoznati in izkoristiti priložnosti krize. Je tudi avtor knjige, priročnika FORTUNA.

* Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih inštrumentov, kripto valut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih inštrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.