Digitalna konferenca. Za podjetja, ustvarjalce in vlagatelje.

NFT & METAVERSE.

Sreda, 25. maj. Med 18. in 21. uro.

NON-FUNGIBLE TOKEN

NFT

Kaj je NFT in katere priložnosti nudi?

Ustvarite svoj NFT. Popoln vodič na primeru.

Zakaj so NFT vroč način zaslužka?

Načini ustvarjanja prihodkov z NFT.

Velika podjetja & NFT uspehi.

Potenciali NFT za slovenska podjetja in ustvarjalce.

METAVERSE

Vstopite v Metaverse. Spoznajte trende in priložnosti.

Kako uporabite Metaverse za gradnjo znamke prihodnosti.

Zakaj bo Web 3.0 predrugačil trženje in ustvaril nove zmagovalce.

Virtualna realnost, nepremičnine in lastnina v metaverse.

Načini za ustvarjanje prihodka v Metaverse.

Kako komunicirati in oglaševati z višjo konverzijo v Web 3.0 kanalih.

Tokenizacija, umetna inteligenca in blockchain.

digitalna-konferenca-metaverse-nft

Govorci na konferenci

Arvin-Khamseh
svetovno priznan ekspert za trženje NFT-jev.

Arvin Khamseh

Arvin Khamseh je svetovno priznan strokovnjak za trženje NFT-jev.

Od zmeraj je sledil in bil vedno v ospredju novih tehnoloških trendov, vse od svojega zanimanja za “biohekanje" do obvladovanja NFT trga. Arvin je s svojimi omembe vrednimi izkušnjami vodenja trženja odnosov z vlagatelji za javna podjetja že večkrat dokazal, da ve, kaj je potrebno za privabljanje vlagateljev na spletu. Kot dokaz vrhhunskega NFT marketinga se lahko pohvali z uspešno razprodajo zbirke italijanskih umetnikov leta 2021.

Od takrat je Khamseh svetoval 400+ NFT blagovnimi znamkami in ima agencijsko partnerstvo z Redditom, Twitterjem, Quora in Meta. Njegova dva največja projekta NFT, Sands Vegas Casino Club in Meta Legends, sta bila razprodana. Projekt Sands je v 20 urah ustvaril +5 milijonov dolarjev, projekt Meta pa neverjetnih +10 milijonov dolarjev v 20 urah. Nazadnje je Arvin pomagal Women of Crypto doseči prvo mesto na Icy.tools in je sedaj številka ena v trending na Opensea.

Arvin je počaščen in navdušen, da lahko pomaga voditi pogovor o NFT in je zelo iskan gost v medijih po vsem svetu (vključno z nedavnimi prispevki v USA Today in Entrepreuner). Nekateri od njegovih načrtovanih nastopov vključujejo The Nifty Show, New To Crypto in The Trader Cobb Crypto Podcast in Jordan Belfort Wolf's Den. Khamseh je tudi govornik na odmevnih dogodkih Blockchain Fest, ki se bodo odvijali tako na Cipru kot v Singapurju.

NOVE PRIŽNOSTI IN MONETIZACIJA NFT

Ari Tomasson

CEO & COO & so-ustanovitelj Darkblock-a

Ari je pristni Viking, doma iz Islandije. Kot direktor projektov je pomembno prispeval k poslovnemu uspehu QuizUp-a, največjega startup-a vseh časov s tega nordijskega otoka. Leta 2018 je ustanovil avantagardno software agencijo Breyta. V letu 2021 pa je po uspehu na Arweave hackatonu soustanovil Darkblock. Ari verjame, da so NFT prihodnost digitalnih vsebin. Namesto Valhale si je za cilj zadal doseči najbolj oddaljene kotičke Web 3.0. Skol!

Ari-Tomasson-speaker-nft-metaverse
jure-zih-Founder Clout.art & Sway Social
Gospodarstvo ustvarjalcev, ki jih poganja NFT

Jure Zih

Ustanovitelj Clout.art & Sway Social ⛓️Gospodarstvo ustvarjalcev, ki jih poganja NFT

Serijski podjetnik, vizionar in pionir v NFT-jih. Leta 2018 je soustanovil 0xcert, prvi protokol za certificiranje nezamenljivih žetonov. Leto pozneje je z Veebo skoval besedno zvezo digitalno blago, ki podpira fandom z NFT. Zdaj se s Clout.art in Sway Social dotikajo gospodarstva ustvarjalcev, ki ga poganjajo NFT-ji.

Pred časom je bil v ustanovni skupini Databox (Techstars Boston, W12) in vodja rasti/trženja za več startupov in korporacij.

Rad gradi izdelke in ekipe.
"Resnično me moti, da ne razumem, kako stvari delujejo."

BottleCap Token

Damir Imširović

Soustanovitelj BottleCap Token

Damir Imširović je slovenski podjetnik, ki z ženo Mojco ustvarja številne poslovne uspehe. Kot proizvajalci vrhunskih malih pivovarn so osvojili že ves svet. Zdaj pa ustvarja nov mejnik. Povezavo dvojno priljubljenega: piva in blockchaina. Spoznajte Bottle Cap Token projekt, ki soustvarja zgodovino.

CEO podjetja 2142

Dušan Žica

CEO podjetja 2142, je kreativni direktor in pisec video iger

Dušan Žica, direktor podjetja 2142, je kreativni direktor in pisec video iger, transmedijskih in interaktivnih vsebin. Po študiju svetovne književnosti je več kot desetletje pisal oglase kot tekstopisec in kreativni direktor v oglaševalskih agencijah (Grey, Ogilvy & Mather, BBDO, JWT itd.).

Specializacija za interaktivne medije in igrifikacijo mu je pomagala v celoti preiti na ustvarjanje mobilnih in računalniških video iger, pripovedovanja zgodb za interaktivne medije, poglobljenih izkušenj AR/VR in oblikovanja video iger VR za nevroplastično rehabilitacijo nevrodegenerativnih bolezni.

Kot izvršni direktor podjetja 2142 ustvarja interaktivni strip NFT in novo vrsto igerizirane gradnje sveta v metaverzumu.

serijski podjetnik

Aljoša Domijan

Serijski podjetnik, startup investitor in mentor.

Aljoša je partner v podjetju Gambit trade d.o.o., ki upravlja eno največjih slovenskih spletnih trgovin enaa.com, prav tako pa direktor podjetja Aguatera d.o.o., ki deluje na področju vsebinskega marketinga. V 20 letih spletnega poslovanja so njegova podjetja ustvarila več kot pol milijarde evrov prometa.

Aljoša deluje tudi kot predsednik organizacije G plus Quant, ki povezuje investitorje ter startup podjetja. Aktivno deluje kot mentor v ABC pospeševalniku in poslovni angel. Investiral in uspešno je izstopil iz podjetja Vibarate ter investiral v številna druga podjetja v Sloveniji in Evropi. Leta 2016 je prejel nagrado za najboljšega mentorja v ABC pospeševalniku.

Svoje podjetniško delovanje dopolnjuje z družbenimi aktivnostmi, saj je v preteklosti deloval kot podpredsednik Slovenskega društva Informatika, predsednik Združenja za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije, član sveta Zavod IAB Slovenija (IAB - Interactive Advertising Bureau), predsednik žirije WEBSI in predavatelj na Netfork spletni akademiji.

Njegove kolumne s področja podjetništva, trženja ter uporabe novih tehnologih lahko prebirate v najuglednejših slovenskih medijih, vključno s Financami.

Aljoša-Domijan​
Ivor Jugo - CEO & Founder at NFTizer
Ustanovitelj podjetja NFTizer

Ivor Jugo

Izvršni direktor in ustanovitelj pri NFTizer | Pomaga decentralizirati prihodnosti

Izkušen programski inženir z priznano zgodovino dela v industriji informacijske tehnologije in storitev. Usposobljen za upravljanje procesov in operacij, baze podatkov, testiranje programske opreme, razvoj Full-stack in HTML. Močan inženirski strokovnjak z diplomo na oddelku za management, tehnologijo in informatiko v gradbeništvu Univerze v Beogradu.

Play2Earn

Franjo Maretić

Play2Earn | NFT | GameFi | Metaverse

Svetovalec poslovnega razvoja za podjetja/start-upe, ki želijo razviti ali prenesti svoj poslovni model in storitve na tehnologijo Blockchain. Razvoj tokenomike in uvajanje žetonov, celovito svetovanje o veriženju blokov.

Svetovanje pri projektih od začetka do kasnejših faz.

Uroš-Hrastar
Hazel labs d.o.o.

Uroš Hrastar

Soustanovitelj Hazel labs d.o.o.

Tehnološki navdušenec že od malih nog. V osnovni šoli je začel z razvojem programske opreme in v srednji šoli nadaljevali z razvojem spletnih tehnologij za manjše naročnike. Številni razviti projekti so ga naredili dovolj samozavestnega, da je v letu 2017 uspel prestopiti v svet blockchaina. Od takrat sodeluje pri številnih projektih, katerih cilj je približati tehnologijo blockchain ljudem. Reševanje tehnoloških problemov sodobne dobe je njegova motivacija, saj je prepričan, da je blockchain prava pot.

MARTIN KOROŠEC

Voditelj je avtor priročnikov
Digitalni marketing ter
Kriptovalute za začetnike

Martin Korosec je v marketingu in prodaji dela že 21 let. Od tega 15 let vodi svojo marketinško agencijo. dolgoletni podjetnik, svetovalec, predavatelj in avtor.

S svojo marketinško agencijo je zasnoval in izvedel več sto uspešnih marketinških in prodajnih kampanj za vrhunska podjetja.
Vrsto projektov je skozi leta izvedel tudi za Izo Sio in Sama Login, avtorja ene najbolj priljubljenih aplikacij Talking Tom.

Je avtor šestih knjig s področja marketinga, prodaje, investiranja in kriptovalut.

martin-korosec-umetnost-bogastva-fortuna
MARTIN KOROŠEC

Priljubljen predavatelj.

Njegove plačljive seminarje »Digitalni marketing« je obiskalo več kot 3.000 podjetnic in podjetnikov.

Že od leta 2017 vodi tudi praktično delavnico za vlaganje v kriptovalute Coinmansa.

Marca 2018 je izvedel eno prvih konferenc o uporabi blockchaina na področju turizma z udeležbo celo iz evropskega parlamenta.

Je organizator več seminarjev o uporabi in razvoju blockchain tehnologije.

Specializiran je za razvoj novih produktov ter in-house marketing in prodajo.

Ogled konference

Za ogled konference izpolnite spodnji obrazec