Naroči

Uspešno ste se prijavili!

Kako lahko zaslužite svoj prvi milijon, tudi v krizi? Poglejte več spodaj.

NOVO. Kako rešiti prihranke?

Umetnost bogastva

FORTUNA


Naročite knjigo zdaj in rešite denar

martin-korosec-umetnost-bogastva-fortuna

🎁 VELIKI BONUS 🎁

WEBINAR UMETNOST BOGASTVA


NAROČITE Z UGODNOSTMI ZDAJ

Delo se ne množi.
Denar se, ko vemo kako.


Naročite knjigo zdaj in rešite svoj denar

Kaj sledi?

Bogati v krizi še bolj obogatijo. Običajni ljudje pa izgubijo. Zato je iz razmer v Sloveniji nastala jasna in razumljiva knjiga, ki na primerih pokaže, kako običajni ljudje zaščitijo svoj denar in tudi izkoristijo krizo, da zaslužijo svoj prvi milijon.

NOVO!

2. DOPOLNJENA IZDAJA: FORTUNA


IZVEJTE VEČ

Resnica za milijon

Knjiga-umetnost-bogastva-fortuna_martin_korosec

v 7 stopnjah za običajne ljudi

🎁 Darilo za vas 🎁

Spoznajte vsebino knjige

Jasen, enostaven, razumljiv, zabaven priročnik običajne ljudi skozi 7 stopenj popelje skozi priložnosti, pasti in zakone uspešnega investiranja.

Prenesite si kazalo in začetek knjige, da jo bolje spoznate.
Kliknite na gumb in si prenesite kazalo z začetkom knjige.


OGLEJTE SI VSEBINO KNJIGE

martin-korosec-umetnost-bogastva-fortuna

Knjiga je življenjska in napisana le na podlagi razmer v Sloveniji.

Nobenih ameriških pravljic, ki pri nas ne veljajo. Napisana je za običajne ljudi, ki se niso ukvarjali z denarjem. Ali pa so ga že izgubili v delnicah, plemenitih kovinah, nepremičninah, kriptovalutah. In to samo zato, ker običajni ljudje ne poznajo zakonitosti investiranja, ki jih finančna industrija uporablja proti vam. Spoznali boste skrivne strategije elite, da tudi v krizi zaslužite svoj milijon evrov.

Če se vprašujete kaj naj naredite z denarjem, prihranki, kako preprečite izgube in kako svoj denar investirati varno, da tudi v času krize zaslužite, potem je to knjiga za vas. Spoznajte znanje, ki ga elita uporablja za svoj zaslužek in ga uporabite v zaščito in zaslužek sebe in svoje družine.

V krizi večina izgubi, elita obogati.

Na kateri strani boste vi?


REŠITVE V KRIZI. NAROČITE KNJIGO ZDAJ


Priročnik-UMETNOST-BOGASTVA-Fortuna-webinar

🎁 VELIKI BONUS 🎁

Priročnik UMETNOST BOGASTVA
prinaša rešitev za običajne ljudi

Spoznajte najbolj varovane skrivnosti denarja, investiranja, Rešite svoj denar. Z znanjem, ki ga finančni sistem skrbno skriva.

Cena knjige v prednaročilu: 37 €

Ob naročilu v prednaročilu dostava – gratis.


Naročite knjigo zdaj in rešite svoj denar

Martin Korošec

Knjigo sem napisal po 25 letih dela in vodenja podjetja. Od delavnih, a skromnih začetkov, sem kot podjetnik, avtor, izumitelj, predavatelj, svetovalec, ustvaril milijone evrov prometa. A z investiranjem v različna področja sem v preteklosti večino izgubil. Z analizo svojih napak, zavajanja sistema, goljufij, prevar in zamujenih priložnosti sem prepoznal razlike med finančno usodo večine in skrivnostjo bogatenja premožnih rodbin. Ta spoznanja sem združil s primeri in izračuni iz vsakdanjega življenja v – Umetnost bogastva. 

Da boste pripravljeni na vsako krizo in izkoristili vse priložnosti. Na videz lahkotno in kot po sreči. Za finančni uspeh, svobodo in mir vas ter vaših otrok. Sistem investiranja za običajne ljudi. Ki ga razume in lahko izvaja vsak. Še posebej nujno v krizi.


Naročite knjigo zdaj in rešite svoj denar

NOVO. Kako rešiti prihranke?

Umetnost bogastva

FORTUNA


Naročite knjigo zdaj in rešite svoj denar

Knjiga-umetnost-bogastva-fortuna_martin_korosec

Naročite zdaj in izkoristite ugodnosti


NAROČITE Z UGODNOSTMI ZDAJ

Copyright 2021 | Umetnost bogastva | Splošni pogoji poslovanja | PRAVILNIK O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOVPOLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV


BLOG

Vsi izračuni in rezultati v knjigi opisanih tehnik so primeri in niso garancija za rezultate v prihodnosti ali za vse uporabnike. Avtor Martin Korošec, uradni zastopniki založnika in podjetje niso finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Vse vrste investicij ali poimensko izpostavljena podjetja ali finančnih inštrumentov so predstavljeni zgolj za izobraževalne namene in ne z namenom priporočanja za nakup. Pred investicijo se posvetujte z izbranim licenciranim svetovalcem.