Webinar: Umetnost bogastva za običajne ljudi

Kaj sledi?

Bogati v krizi še bolj obogatijo. Običajni ljudje pa izgubijo. Zato je iz razmer v Sloveniji nastal jasen in razumljiv projekt Umetnost bogastva za običajne ljudi. Na podlagi aktualne situacije v Sloveniji. S primeri in izračuni pokaže kako običajni ljudje zaščitijo svoj denar. In izkoristijo priložnosti v krizi, da zaslužijo svoj prvi milijon.

Zaščitite svoj denar in prihodnost sebe in svoje družine. Prijavite se na webinar Umetnost bogastva za običajne ljudi. Redna cena 47 € neto. Za vas je udeležba: brezplačna.

Ne čakajte, kriza ne čaka nikogar. Izgubljate vsak dan.

Vodja webinarja Umetnost bogastva za običajne ljudi

Projekt Umetnost bogastva za običajne ljudi sem ustvaril po 25 letih dela in vodenja podjetja. Od delavnih, a skromnih začetkov, sem kot podjetnik, avtor, izumitelj, predavatelj, svetovalec, ustvaril milijone evrov prometa. A z investiranjem v različna področja sem v preteklosti večino izgubil. Z analizo svojih napak, zavajanja sistema, goljufij, prevar in zamujenih priložnosti sem prepoznal razlike med finančno usodo večine in skrivnostjo bogatenja premožnih rodbin. Ta spoznanja sem združil s primeri in izračuni iz vsakdanjega življenja v – Umetnost bogastva. 

Da boste pripravljeni na vsako krizo in izkoristili vse priložnosti. Na videz lahkotno in kot po sreči. Za finančni uspeh, svobodo in mir vas ter vaših otrok. Sistem investiranja za običajne ljudi. Ki ga razume in lahko izvaja vsak. Še posebej nujno v krizi.

V krizi elita obogati, večina izgubi. In to se ponavlja iz krize v krizo. Od zadnje krize je minilo le par let in že je tukaj nova, še hujša.

Zato sem ustvaril projekt Umetnost bogastva za običajne ljudi.
Na podlagi aktualnih razmer v Sloveniji. Na podlagi minimalnih in povprečnih prihodkov.
S primeri in izračuni.

Vse o denarju in ustvarjanju zanesljivega dobička na enem mestu. S primeri za vse starosti: otroki, mladostniki, študenti, mlajšimi in starejšimi odrasli in upokojenci.

Spoznajte vsebino webinarja

Pripravil sem kratek, jedrnat urgentni webinar zaradi krize in rešitev za običajne ljudi. V slovenskem jeziku. Na aktualni situaciji v Sloveniji. S primeri in izračuni. Nobenih ameriških pravljic.

Nekateri pravijo, da bogastvo ne osreči. Dodajam, da revščina tudi ne. Ne čakajte, zaradi krize vsak dan izgubljate. Prijavite se zdaj.
Udeležba na webinarju z redno ceno 47 € je za vas brezplačna.

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec

Kako_ravnati_z_denarjem_primeri_umetnost_bogastva_martin_korosec